Eline Streek Osteopathie

Je lichaam klachtenvrij laten functioneren

Mijn naam is Eline Streek en sinds 2008 ben ik werkzaam als osteopaat. In de praktijk behandel ik zowel volwassenen als kinderen en baby’s. Tijdens de behandeling ga ik op zoek naar die plekken in het lichaam van de patiënt die een verminderde bewegelijkheid hebben. Van daaruit bepaal ik waar de oorzaak ligt van het ontstaan van een klacht. Het verbeteren van de bewegelijkheid van lichaamsweefsels middels specifieke handgrepen, stelt het lichaam in staat zelf weer te herstellen.

Na het afronden van de opleiding aan college Sutherland in Amsterdam heb ik verschillende bij- en nascholingen gevolgd gericht op onder andere het orgaansysteem, de schedel met de hersenstructuren, fasciale technieken en osteopathie bij kinderen.

De zoektocht naar de bewegingsbeperkingen, die het lichaam weerhouden klachtvrij te functioneren, fascineert mij keer op keer. Het lichaam is in staat veel klachten zelf op te lossen, als het maar vrij kan bewegen en daarbij kijk ik wat nodig is om de klachten te verhelpen. 

Osteopathie is een bijzonder geschikte behandelvorm bij chronische, onduidelijke of onbegrepen klachten bij volwassenen. Maar bijvoorbeeld ook bij klachten voortvloeiend uit een blessure of na een operatie. En bij (onbegrepen) klachten bij kinderen en baby’s. Deze laatste groep vraagt een aparte benadering, omdat kinderen en baby’s nog volop in ontwikkeling zijn. De behandeling wordt hier vanzelfsprekend volledig op afgestemd.

Vanuit de aanvullende verzekering wordt de behandeling doorgaans gedeeltelijk vergoed. Dit kunt u navragen bij uw verzekering.


06 – 422 13 920
info@streek-osteopathie.nl
Routebeschrijving

WEBSITE ELINE STREEK OSTEOPATHIE