Hypnotherapie

Mijn naam is Eline Kempers.

Ik ben opgegroeid in Zelhem en woon daar nu ook samen met mijn kind. Ik heb altijd gewerkt in grote bedrijven waaronder de Rabobank en de overheid. Diep van binnen bleef er echter iets borrelen. Ik miste iets en eigenlijk wilde ik iets anders maar ik wist nog niet goed wat. Uiteindelijk maakte ik kennis met de wondere wereld van hypnose en ik besloot dat ik hier meer van wilde weten. Wat ik eerst nog zag als een leuke hobby, bleek in werkelijkheid steeds meer een deel van mijn leven te worden. Toen ik alles wat ik maar kon doen op het gebied van Hypnose gedaan had, was het ineens een logische stap geworden om mijn eigen praktijk te starten. Nog steeds ben ik iedere dag dankbaar en blij dat ik mijn hart ben gevolgd.

Hypnotherapie:

De meeste mensen hebben helaas een verkeerd beeld van wat Hypnose is en sommigen hebben er zelfs angst voor. Dat is erg jammer en zelfs geheel onterecht. Hypnose is een heel natuurlijke staat van ontspanning die ieder mens doet wanneer je bijvoorbeeld aan het dromen bent in je slaap. Het is een staat van ontspanning en focus op datgeen waar iemand aan wil werken maar dan onder begeleiding van een hypnotiseur.

Mensen die in hypnose zijn, kunnen gewoon praten en zijn er nog steeds “bij”. Je weet precies wat je zegt en ook naderhand kun je alles gewoon navertellen.

Waar is hypnotherapie geschikt voor?

Eigenlijk wordt hypnose ingezet voor bijna alles. Alleen mensen die bekend zijn met psychoses of dergelijke geestesziektes wordt afgeraden om in hypnose te gaan. Enkele voorbeelden waarvoor veel gebruik wordt gemaakt van hypnotherapie zijn o.a.

– Angsten & Fobieën

– Verslavingen

– Migraine

– Stoppen met roken

– Afvallen

– Depressie / Burn-out

– Nagelbijten

– Stotteren / Spreken in het openbaar

– Trauma / Rouw Verwerking

– Onzekerheid / Negatief zelfbeeld / Faalangst

– Seksualiteit

– HSP Hoog gevoeligheid

– Spiritualiteit / paranormale waarnemingen

– Pijnbeheersing bij b.v. chronische pijn of aankomende bevallingen.

– Stress en spanningsproblemen.

– Zindelijkheidsproblemen.

Consulten:

Het onderbewuste van de mens kun je beschouwen als de lagen die om een ui zitten. Met hypnotherapie gaan we de lagen eraf halen totdat we bij de kern van een probleem zijn. Ieder mens is weer anders en reageert weer anders, daarom werk ik altijd met 3 hypnose sessies. Een sessie duurt 1.5 tot 2 uur en kost € 150,00 per sessie. Na de derde sessie is mijn streven dat het probleem is opgelost, of afhankelijk van waarvoor mensen zijn geweest, dat ze weer verder kunnen met hun leven.

De eerste sessie is een uitgebreid intake gesprek waarin ik meer van jou en je probleem wil weten. Aansluitend beginnen we met de eerste hypnose sessie.

De tweede sessie wil ik graag van je horen hoe het is gegaan en wat er al is veranderd. Daar gaan we dan verder mee.

Tussen de tweede en de derde sessie zit wat meer tijd. Dan kunnen we het resultaat bekijken op langere termijn. Over het algemeen wordt de derde sessie gebruikt voor nog wat “ laatste restjes “ en krijgen de mensen nog advies en tips mee. De derde sessie is over het algemeen dan ook tevens de afsluitende sessie.

Vergoeding:

Ondanks dat steeds meer ziekenhuizen gebruik maken van Hypnose en wetenschappelijke onderzoeken al jaren aantonen dat Hypotherapie snel en effectief werkt …. Valt hypnotherapie nog steeds onder alternatieve geneeswijzen. Vandaag de dag krijgen de meeste mensen, afhankelijk van welke zorgverzekeraar en welk zorgpakket iemand heeft, niets vergoed. De therapie moet u dan ook echt beschouwen als een investering in u zelf.

Contact:

Hypnotherapie is slechts een onderdeel van wat ik nog meer doe. Wil je meer over mij, of over Hypnose weten? Kijk dan ook op mijn website: www.elinekempers.nl Of zoek mij op Facebook en YouTube.

Eline Kempers

Vitaliteitscentrum

Dorpsstraat 5 Ruurlo.

Tel: 06 20 33 86 71

E-mail: Info@elinekempers.nl