Fysiotherapie

In de praktijk Fysiotherapie Oplaat te Ruurlo/Barchem  staat de patiënt centraal. Waarbij we het belangrijk vinden de oorzaak van het ontstaan van uw klachten te onderzoeken en deze te behandelen. Wij werken hierbij samen met een podoloog, ergotherapeut en een diëtiste.

Fysiotherapie Oplaat heeft met alle zorgverzekeraars een contract, hetgeen betekent dat uw behandelingen fysiotherapie optimaal vergoed worden binnen het door u afgesloten verzekeringspakket.

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Oplaat te Ruurlo zijn officieel registerfysiotherapeut. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Bewust maken wij geen gebruik van de mogelijkheid om als TOP of PLUS praktijk gecontracteerd te worden: deze contractvorm eist een administratieve en organisatorische rompslomp, die niet in directe relatie staat tot de te leveren kwaliteit van zorg. Wij besteden deze tijd liever aan uw behandeling en onze scholing.

U kunt bij ons terecht met alle blessures van het bewegingsapparaat. Daarnaast zijn er binnen de praktijk een aantal specialisaties. Dit betreft: oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, haptonomie, sportrevalidatie , COPD- en hardrevalidatie, medical taping, fysiotherapeutische revalidatie bij oncologie, perifeer arterieel vaatlijden(etalagebenen), preventieve en curatieve rugscholing, schoudertherapie en manuele therapie volgens Mulligan.

Aanmelden voor behandeling of het maken van een afspraak kan via de website: www.fysiotherapieoplaat.nl bij het kopje inloggen patienten, telefonisch via: 06-14734789 en middels een mailtje: info@fysiotherapieoplaat.nl