D-Coaching en training

Ik ben Danielle Kranenburg en als coach en trainer begeleid ik vrouwen die burn-out zijn of last hebben van stress. Vrouwen die vastlopen en zichzelf zijn kwijtgeraakt, vrouwen die zich onzeker voelen en daardoor niet vooruit komen. Vrouwen die voelen dat ze aan het overleven zijn, in plaats van kunnen genieten van het leven.

Omdat ik zelf heb ervaren dat het ook écht anders kan. Want ik weet hoe het is om vast te lopen en burn-out te zijn. Ik was een echte stresskip en ik was dag in dag uit aan het ploeteren. Het was een hele zoektocht om mezelf terug te vinden, of beter gezegd te ontdekken wie ík nou eigenlijk ben. Maar dit heeft mijn leven veranderd.

En ik gun het jou ook om relaxt in het leven te staan en je zelfverzekerd te voelen en gewoon te kunnen genieten van het leven. En dit levert hele mooie resultaten op.

We werken onder andere aan:

– Rust in je hoofd;

– Meer energie krijgen;

-Keuzes durven te maken;

– Je zelfverzekerd voelen;

– Geluk voelen;

– Nee durven zeggen.

Een aantal korte reacties van vrouwen waarmee ik heb gewerkt:

‘Ik ben veel rustiger in mijn hoofd, waardoor het letterlijk voelt alsof er een last van mijn schouders af is gevallen.’

‘Ik heb tijdens dit traject veel inzichten gekregen in mijzelf, in wie ik ben en waarom ik tegen bepaalde dingen aanloop.’

 ‘Ik heb inzicht gekregen in waar mijn onzekerheid vandaan komt en hoe ik dit aan kan pakken.’

‘Ik weet nu veel beter wat ik graag wil en neem ik stappen die ik anders niet had durven nemen.’

Het is zo mooi om te zien hoe deze vrouwen zijn opgebloeid en zoveel sterker in hun schoenen staan.

In mijn begeleiding werk in middels:

– 1 op 1 coaching;

– Groepsprogramma Jezelf in Balans;

– Online trainingen;

– Live workshops en training;

– Inspiratie en tips.

Alles begint met die eerste stap. Kom in beweging. Dan zal je zien dat er veel meer mogelijk is dan je denkt. Je mag me altijd mailen voor een gratis kennismakingsgesprek. Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees verder op mijn site https://www.d-coaching.nl/