Fysiotherapie

In Fysiotherapie praktijk Oplaat te Ruurlo staat de patiënt centraal. Waarbij we het belangrijk vinden de oorzaak van het ontstaan van uw klachten te onderzoeken en deze te behandelen.Wij werken hierbij samen met een podoloog, ergotherapeut en een diëtiste.

Met alle zorgverzekeraars hebben wij een contract, hetgeen betekent dat uw behandelingen fysiotherapie optimaal vergoed worden binnen het door u afgesloten verzekeringspakket.

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Oplaat te Ruurlo zijn officieel registerfysiotherapeut. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Bewust maken wij geen gebruik van de mogelijkheid om als TOPpraktijk gecontracteerd te worden: deze contractvorm eist een administratieve en organisatorische rompslomp, die niet in directe relatie staat tot de te leveren kwaliteit van zorg. Wij besteden deze tijd liever aan uw behandeling en onze scholing.

 

U kunt voor ons terecht met alle blessures van het bewegingsapparaat. Daarnaast zijn er binnen de praktijk een aantal specialisaties. Dit betreft: sportrevalidatie ,oedeemtherapie, COPD, medical taping, oncologische fysiotherapie, perifeer arterieel vaatlijden(etalagebenen), preventieve en curatieve rugscholing, schoudertherapie.

Aanmelden voor behandeling of het maken van een afspraak kan via de website: www.fysiotherapieoplaat.nl bij het kopje inloggen patienten, telefonisch via: 06-14734789 en middels een mailtje: info@fysiotherapieoplaat.nl