«

Sep 27

Week van de huidtherapie 7 tot en met 14 oktober 2017

afbeelding week vna de huidtherapie

Week van de Huidtherapie! 7 tot en met 14 oktober 2017!

Veel mensen krijgen vroeg of laat met huidproblemen te maken. Gelukkig kan een huidtherapeut er vaak iets aan doen. Kom langs tijdens de Week van de Huidtherapie voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. Onze huidtherapeuten adviseren u graag over de juiste behandelmogelijkheden voor uw huidprobleem.

Van 7 tot en met 14 oktober 2017 is het de Week van de Huidtherapie. U kunt het gehele jaar vrijblijvend een afspraak maken maar in deze week besteden we hier extra aandacht aan. U kunt voor een gratis en persoonlijk advies op maat terecht voor adviezen over uw huid. Acne, pigmentvlekken, roodheid, couperose, overbeharing. Maar ook littekens, lymf- en lipoedeem kunnen uw leven flink beheersen. Gelukkig heeft de huidtherapeut voor veel huidproblemen een passende oplossing.

Bent u benieuwd wat de huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak via 0544-725 825 of mail naar: info@huidtherapieoostgelre.nl voor een gratis en geheel vrijblijvend consult op één van onze locaties.

#NVH #weekvandehuidtherapie #consult #huidtherapieoostgelre#Terborg #Lichtenvoorde #Ruurlo